KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Peegel vannitoas ja wc

kai 23.10.2009 12:30

Elan üüri korteris .Wc ja vannituba kokku ehitatud.Uksest sisenedes jääb peegel vasakule ja paremale pott ja poti kõrval kraanikauss.Peegel peegeldab potti ja kraani.Vannituppa sisenedes näeb potti kohe , feng shui järgi tuleks sirmiga eraldada .,aga ruumi pole ja käimis ruumi ei jääks.Mida saaks teha ?Vannituba toalett asuvad lõunas.

Tsiteeri

Siret 23.10.2009 14:49

Tere!
feng shuis on 9 koolkonda ja mina esindan vormi ehk intuitiivset koolkonda, kus ilmkaared on tinglikud. Seega jätan ma ilmakaared praegu kõrvale. Peeglil on omadus suunata ja mitmekordistada energiat. Seega ei ole hea kui peegel asub tualettpoti vastas, sest kiirendab energia äravoolu (raha, rahuolu äravoolu). Peegli parem paigutus oleks kraankausi kohal. Kui aga peegel asub antud kohas on soovitav riputada või kleepida peegli külge väike vitraaz, et tähelepanu suunduks mujale (antud juhul vitraaźile). Samas on soovitav, et tualettpoti kaant hoida suletuna, ka vee laskmise ajal. samuti sulgeda valamu äravool - spetsiaalsed nupud selleks on olemas ja uuematel valamutel kohe kaasas.
selleks, et tähelepanu tualettpotile ei langeks, tuleb tähelepanu tõmmata üles, näiteks tualettpoti taga olevale seinale (põnev lamp, pilt, kaunistus jne).
Tervitades Siret Seeder Hiinast

Tsiteeri

mellu 21.08.2010 23:18

Tere
Kuid kui uksest sisenedes on tualettpott kohe vastas ja samal seinal ülalpool on käterätikuivati, kas see mõjutab mingil moel energiaid? Kõrval on seinas on ülevalt alla jooksev lilleline porte ning tahaksin panna wc-poti kõrval olevale torude karbikule konna või vaasi.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.