KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

kuidas paremini

marin laase 25.10.2009 09:38

Olen seni oma parema äratundmise järgi toiminud ning paigutanud mööblit nii, kuis olud võimaldanud. Kuid nüüd siiski peale teie raamatu lugemist palun abi usus, et saab olukorda paremustada. Nimelt soovin tõhustada oma peagi 17-ks saava poja õppimis- ja töötahet, ka armastab ta väga öösiti üleval olla (kunsti ja fotograafia huvi), vaba päeva täitsa maha magada kui kooli ei peaks minema. Toas valitseb kohutav korralagedus ja süsteemitus, sõnaga koli. Teatud mõttes häirib see ka poissi, kuid midagi ette võtta toa ümberkujundamise suhtes pole ta viitsinud. Sünnilt vee märk, ahvi yang, ise oleme maa koerad, yangid. Toa seinad sinised, U-kujuline nurgalaud paikneb akna all, istumine seljaga/küljega ukse poole, voodi asub mitte kohe ukse vastas, vaid veidi paremal seinas, mille taga wc ja dushiruum, ka köögikraan, peats jääb aga seina, mille taga garaaz.
Teda ennast ei häiri ukse poole istumine seljaga, voodi ette olen paigutanud püstnagi, ka on jalutsis veel üks igasugu koliga laud, mis peaks energia kiiret liikumist takistama. Kui sättida samas pea aga vastassuunda, siis jääb seina pliidi soemüür. Touksest vasakule jääks aga maja välisukse koht.
Tundub, et üldse pole õiget paika võimalik leida. Algselt on toa omanikud olnud erinevad pereliikmed, sellest ka seinavärv ja mööbel.
Tänud ette,
Marin

Tsiteeri

Siret 28.10.2009 10:45

Tere!

Vabandage viivituse pärast saabusime äsja Hiinast.
Antud küsimuse esitus on suhteliselt keeruline. Seega soovitan antud juhul pigem kasutada feng shui kodunõustamise teenust, et olukorrast paremini aru saada. Noore toa kujundamisel on oluline toa omaniku sünnienergia. Parim soovitus on see, et las noor loob oma ruumi ise - siis vastab tuba tema energiale ja on alati korras. Kuigi, jah, selle toa kujundus ei pruugi vanematele alati meeldida, kuid tulemus lapse jaoks on muljetavaldav.
Edu kodu loomisel, Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.