KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Ostsin koretri,kus seinets Feng Shuy augud...

Margit 10.11.2009 17:42

Tere,
Mul selline mure,ostsin korteri,kus eelmine omanik oli lasknud teha oma kodule Feng Shuy augud seinadesse.Vabandan,et nii neid nimetan,aga pole elus sellise asjaga kokku puutunud.Kuna eelmine omanik ei rääkinud sõnakestki eesti keelt,siis mina tema vene keelest nii palju aru ei saanud,et asja täpsustada.Nüüd teeme remonti ja lapse toas on 7auku seinas,otse akna all,mis nagu seina puuritud,augu sees metall ja siis tsementi peale pandud.Ma pole kursis,kas sellepärast on see tsement tal sinna jäänud,et lasi hiljuti need teha,või peakski nii jääma. Minu mure siis selles,et tahan teada,kas võiksin need augud tapeedi alla panna,või mingi plastikplaadi peale või peaksin mingi resti moodi asja seina leiutama,et mitte asja rikkuda.Ei tahaks midagi valesti teha,tunnetan head energiat oma kodus.Teistes tubades on ka augud,aga seal olen saanud ette sättida mööbli,lapsetoas aga pole see võimalik.
Ette tänades,
Margit

Tsiteeri

Siret Seeder 16.11.2009 16:23

Tere!

Esiteks kuulen esimest korda, et augud võiksid midagi aidata. Teiseks on need augud eelmise omaniku jaoks, mitte Teie jaoks tehtud. Seega puudub neis vastav energeetiline jõud. Kui augud Teie jaoks tähendust ei oma, võib need rahulikult tapeedi alla panna. Igasugused aktiveerimised ja tasakaalustamised tuleb lähtuvalt enda ja oma pere eripärast, vajadustest teha. Ei usu, et soovite elada teise inimese auras või feng shuis.
"Mängige" seda mängu ainult enda jaoks ja Te loote endale edu ja harmoonia.

Siret

Tsiteeri

Margit 16.11.2009 18:54

Tere,
Tänud vastuse eest.Aga sain siin juba targemaks,et tegemist pole Feng Shuiga,vaid hoopis Vasatiga.Aukude sisse on paigutatud mingi spets.metall.Osades tubades on kristallid ja hõbe ja osades tina.Sain ka tutvustava materjali,miks mingi asi hea on.Nii,et minu küsimused said vastuse.
Parimatega,Margit

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.