KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Kodukord

Sireli 30.12.2009 15:37

Miks lastega peres kõik sassis kipub olema. Kuidas parandada, et vähemalt elutuba oleks korras.Tundub, et me peres ainult koristamegi aga kõik on ikka sassis.

Tsiteeri

Siret 31.12.2009 13:48

Tere!
See sõltub paljudest asjaoludest. 1) kui suur on kodu; 2) kui vanad on lapsed
Esmalt tuleb kehtesatada reegel (oma ettenäitamise ja järeleandmatu kuid leebe nõudmisega) et elutuba pn peretuba ja siin ei mängita. Uute harjumuste loomine võtab aega, kuid on täiesti võimalik. Tean omast kogemusest. Kuna mul oli oma algklassiealiste lastega sama kogemus. Astun korterisse ja elutuba on kohutav. Räägin, riidlen, õpetan - tulemust ei ole. Laps ei ole oma olemuselt halb, tal lihtsalt ununeb ja puudub vastav - koristamise nägemise - harjumus. Lõpuks kasutasin lihtsat nippi: enne kojujõudmist (10-15 minutit varem) , helistasin koju ja ütlesin et kohe jõuan koju, mida ma poest toon. Kui koju jõudsin olid esik ja elutuba korras.
Kui lapsed on väikesed, siis ilusa ja korras elutoa vajalikkusest tuleb neile juba varakult rääkida, sest laps on kuni 6 eluaastani nagu lintmakk, mis kogu info salvestab üles (karjumise mitte). Küll aga armastab laps olla ja mängida oma ema või isa juures. Sel juhul on soovitav osta koju soblikud mänguasjade ladustamise kastid, kuhu on lihtne esemed sisse korjata. Ja mängid lastega koos koristamise mängu - olen proovinud, töötab.
Kolmandaks: Lõpetada negatiivse ehk sassis kodu energia juurdetoomine oma koju. Lõpetada mõtlemine teemal : mu kodu on sassis jne. Ütle igal hommikul endale Mu kordu on korras. Mu kodu on ilus. Ma olen oma koduga rahul. Praegu sa suurendad kogu aeg negatiivsust, seega ka ruumi sassis olekut, mis lõpuks kandub üle ka suhetesse ja üldse ellu.
Edukat uue energia loomist,
Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.