KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

tulirelv kodus

Tõnn 19.01.2010 10:12

Olen relvaomanik ja hoian seda oma maakodus (vanematekodus) raudkapis . Feng shui on mind huvitama hakanud hiljaaegu.
Relvadega kokku olen puutunud palju. Kuid nüüd olen hakanud mõtlema,kas neid on üldse vaja. Samas kodu turvalisust selle asja omamine nagu lisaks. Relva ostsin kasutatult,oli teise inimese oma ennem.
Milline on teie nägemus sellest?

Tsiteeri

Siret Seeder 19.01.2010 10:43

Tere!
Relv kui selline esindab Metalli elementi ja on feng shuis täiesti aktsepteeritav. Kui Teie jaoks esindab relv turvalisust ja pakub Teile rahulolu, siis miks mitte.
Kui Te ise suur relvakasutaja ei ole (jahimees) ja relv varem kellegi teise oma olnud, siis on soovitav see energeetiliselt puhastada. Muidu võib eelmise omaniku energia, saatus Teild mõjutama hakata. Selleks tuleb relva hoida 24 tundi kas soola (soovitavalt meresoola) või riisi sees. Seejärel riis või sool majast välja viia ja puistata voolavasse vette.

Tervitades,
Siret

Tsiteeri

Tõnn 19.01.2010 14:22

Tänan! Pigem siis riisi. Sool tekitab roostet :) . Kas võib et asetan relva näiteks selle originaalpakendis riisi sisse,muidu tungib mehhanismide vahele ja ei saa enam puhastadeski kätte?
Täpsustan,et kui juba vastasite. Selle relva eelmine omanik sai tööõnnetuse läbi surma,sp. see küsimus ka.Ehkki ta ei jõudnud seda praktiliselt kanda ega kasutada,võibolla vaid korra-kaks käis laskmas,uus asi ja värskelt soetas.
Ise paraku olen selle relva omanik juba 6 aastat,seetõttu hakkasin mõtlema...
Tänandes!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.