KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

esiemade juveelid

Anneli 19.01.2010 11:11

Küsimus tekkis lugedes ühe mehe kirja kasutatud relva kohta ning teie soovitust seda eelmiste kasutajate energiast puhastada.
Minul on 3 sõrmust - vanaema pärandus, ema kingitus ja vanast ehtekarbist leitud. Vanaema oma ja leitud sõrmuse (ei teagi selle kunagist omanikku, kuigi sisse on graveeritud kuupäev ja kellegi nimi) lasin juveliiril puhastada.
Kuidas käituda ehetega - olen kuulnud, et kalliskivid koguvad endasse kandja energiat. Kas ja kuidas neid puhastada?
Ning veel - mul oli kavas vanaemast järgi jäänud kullast laulatussõrmustest endale mindagi teha lasta. Kas nö "ümbervalamine" puhastab nad vanast energiast või on veel vaja midagi teha? Vanaema jäi noorelt leseks, mina pole üldse abielus.

Tsiteeri

Siret Seeder 19.01.2010 23:24

Tere!
Tõepoolest kristallid, kivid, üldse väärismetallid on head energiakogujad ja talletajad, sellest tingituna on ka palju müüte, muinaslugusid mis on otseselt seotud sõrmuse mõjujõuga.
Üldiselt suguvõsa liini pidi pärandatavad sõrmused ei oma võõrast energiat, küll aga suguvõsa energiat -mis mõnikord võib olla meid toetav ja mõnikord mitte. Viimast juhtub harvem. Ema kingitus sulle on heas usus ja soovis, ta valis seda ja ainult sina oled seda kandnud, seetõttu peaks see kõige "puhtam" olema. Küll aga olen ma ettevaatlik igasuguste leidude suhtes.
Jah, ümbersulatamine mingil määral mõjutab, on vähendava omadustega, aga ei kaota eelmise omaniku mõju mitte täielikult.
Puhastamine soolaga on kõige "lollikindlam" ja seda on kasutatud aastasadu. Teine puhastusvahend on kadakas, kadakasuits või kadakaõli, -tinktuur, -leotis (kuhu pannakse ehted sisse). Kadakat pidasid juba vanad eestlased olulisimaks halva energia hajutajaks.
Soolas ja leotises tuleb ehteid hoida vähemalt 24 tundi. Pärast lasta jooksva vee all (parim oja, jõgi ehk liikuv vesi) olla, kindlasti mitte kuivatada ning jätta valguse (soovitavalt päikese valguse) kätte laadima. Sool tuleb majast välja viia (liikuvasse vette), samuti kadakaleotis.
Head tegutsemist,
Siret
Puhastuspäevaks on parem valida kahaneva kuu periood.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.