KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

saarepuit põrandalauana

A 20.01.2010 12:01

Tere!

Mida arvata saarepuidu, kui ilusa ja tugeva puidu kasutamisest põrandalauana kui saar ise on tugeva negatiivse energiaga puu. Kas nn surnud puu ei edasta negatiivset energiat või kui siiski, siis kuidas on võimalik negatiivset energiat elimineerida/vähendada?

Anne

Tsiteeri

Siret Seeder 20.01.2010 13:37

Tere!
Inimesed on jäänud paljuski eelarvamustesse, lugudesse kinni. Jah, tõepoolest, saar on vampiirpuu, kuid nagu iga elusolend maha saetuna, aastaid lauavirnas lebanuna, siis tema mõju väheneb tunduvalt.
Puu energeetiline suremine võtab küll aega aastaid, välja arvatud kadakas, mis elab aastakümneid ka pärast puu maha võtmist.
Samas on saar väga kõva ja tihe puu, vähendades nii erinevate maakiirguste mõjusid, loomulikult mitte lõputult.
Feng shui pöörab tähelepanu puu süüle, materjali kooskõlale sisekujunduses ja loomulikulut inimese ehk omaniku suhtumises antud puitu.
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.