KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Perepildid rikkuse nurgas ja voodi armastuse nurgas

Josie 04.02.2010 17:12

Tere!

Sooviks teada kuidas mõjuvad perepildid ja esivanemate pildid rikkuse nurgas? Rikkuse nurka jääb ka söögilaud ja suur aken. Perepildid valdavalt kuldsetes raamides. - Pilte pole veel seina pandud sest sooviks teada, mis mõju see avaldab. Ja lisaks sooviks teada kuidas mõjub voodi armastuse nurgas?

Tsiteeri

Siret Seeder 04.02.2010 21:37

Tere!
Kui esivanemad on sinu jaoks tähtsad, siis on OK. Soovitus ära kasuta kuldset ega metalset pildiraami, vaid soovituslikult puidust või rohelist või sinist pildiraami.
Voodi armastause nurgas on hea. Kui olete suhtes või on eesmärk olla suhtes, siis pange voodile ainult paarisarv asju: patju, aksessuaare jne.

Tervitades
Siret Seeder

Tsiteeri

Josie 06.02.2010 20:08

Suur tänu! Magamistoas olen üldiselt kõike paarisarvus hoidnud. Loodan, et siis kaks kuldset raami asja palju ei mõjuta- muidu on seal nurgas palju puud (laudpõranda, söögilaua ja toolide näol) ja ka värvid on sinakad- rohekad :)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.