KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Vannituba maja peaukse kohal

Annika 19.02.2010 15:31

Meie maja peaukse kohal asub laste vannituba (dush, kraanikauss, WC pott). Vannituba ei ole küll väga aktiivselt kasutuses kuna lapsed veel väiksed, aga hiljuti sattusin lugema Lillian Too feng shui raamatut ja avastasin, et tualettruum eesukse kohal on väga paha-paha. On see nii? Ja mida annaks teha, et seda halba mõju vähendada?

Tsiteeri

Siret Seeder 21.02.2010 12:28

Tere!
Lilian Too esindab väga noort ja modernset Lendava Tähe koolkonda ja seda ma ei oska kommenteerida.
Miks ei peeta mõnikord vannitoa asetust välisukse juures heaks, on seetõttu, et see võib jääda sel juhul Karjääri ja õigete valikute tsooni ja toimub kahe Vee stiihia põrkumine. Samas. Ma ei saa tekstist aru, kas maja sissepääs asub üldse Karjääri tsoonis ja teiseks II korruse bagua on tihti hoopis teistsugune kui alumise korruse bagua. Seega ei ole kõik asjad nii üheselt loetavad ja mõistetavad nagu raamat kirjutab.
Soovitan lugeda kohalikke autoreid. Mul ilmus möödunud aasta oktoobris raamat "Feng shui ja bagua" - seal on kodu jagamised, üle- ja alatoonused ja tasakaalustamised koos jooniste ja näidetega lahti kirjutatud.
Siret Seeder

Tsiteeri

Tule taevas appi! 09.03.2010 16:27

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.