KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Taimed ja WC

Gertu 08.05.2010 00:16

Tere

Lugesin toodud teemal varasemad positused läbi, kuid oma küsimusele vastust ei leinud.

Millised kunsttaimed oleksid vannituppa kõige sobilikumad (vannitoas puuduvad aknad, elustaim seal eriti kaua vastu ei pea)?
Poodides on väga väike valik kunsttaimi - roosid, orhideed, alpikann ja siis lõikelilled.
MIllegi pärast on mul meeles, et wc-s peaks olema õiteta taim?

Hetkel on mul WC-s harilik luuderohi, mille eluiga hakkab läbi saama, ei tahaks teda kauem pimedas hoida... sureva taime mõju annab ka mujal tunda. Homme lähen kivi muretsema.

Loodan, et saate mind aidata.

Gertu

Tsiteeri

Siret Seeder 08.05.2010 16:46

Tere!
Lille/taime valikul tualettruumi soovitan ma arvestada bagua tsooniga, kus see ruum asub. See on parim viis toetada ka vastavat eluvaldkonda. Praegu kuulen küll esmakordselt, et õiega taim tualettruumis paha on, magamistoas jah võib liiga jõuline olla. Samas feng shui koolkondi on väga palju ja eks on ka teatud erinevused olemas.
Minu möödunud aastal ilmunud raamatus "Feng shui ja bagua. Meie elustrateegiate loomine" on vee elemendiga ruumild kohta (tualettruum, vannituba, saun), lausa omaette peatükk olemas. Tihti tuleb sellist ruumi tasakaalustada, eriit kui see asub Renomee või Karjääri tsoonides.
Tervitades
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.