KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Garaaži peal on lastetoad.

kati 25.05.2010 22:11

Meie lapsed magavad täpselt garaaži peal! Kuidas saab seda neutraliseerida? Mida peaks tegema?
Ja kuhu Teie arvates peaks majas paigutama kristalle?
Ette tänades Kati.
Päikest.

Tsiteeri

Siret Seeder 26.05.2010 11:09

Tere!
Kristalle paigutatakse ruumi siis kui on vajadus suunatada, juhtida, hajutada energialiikumist ruumis. Väikestesse ruumidesse toob kristall elujõudu ja liiga suures ruumis tasakaalustab yang (kodu ja suhet lõhkuvat) energia liikumist. Kristall peab sobima antud ruumi ja meeldima antud ruumi omanikule. Jõuga (pereliikmetele vastumeelselt) üles riputatud kristall hakkab pigem endasse negatiivsust koguma ehk kellegi halbu mõtteid endasse koondama. Kristalle tuleb ka aeg-ajalt puhastada, vähemalt kord kvartalis.
Kui garaazis pargib öösiti autom, sis tõepoolest pole see parim ruum lastetoa jaoks. Tänapäeval o garaazid tihti hoopis abiruumid, panipaigad, siis ei kaasne selel ruumiga ka probleeme. Soovitav on kasutada ruumis looduslikke materjale, hea on korgist põrandakattematerjal (dzuudil on samuti head omadused, kuid kahjuks pole see materjal vastupidav, eriti lastetoas). Voodi alla madratsi ja voodi põhja vahele võib täiendavalt panna ka eesti oma lamba naha. Lamba nahka tuleb aastas vähemalt üks kord puhastada ehk tuulutada, mitte päikese käes. Ka kork saab mõne aja (mõne aasta jooksul) täis ja vajaks väljavahetamist. Oluline on põrandakattematerjali tihedus, mida tihedam seda parem.

Edu kodu parendamisel,
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.