KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

vaip lastetoas

Kai 08.07.2010 17:04

Tere, ehitame palkmaja, ühekordne. Terves majas tuleb põrandaküte, põrandakatame puitparketiga. Lastetuppa tahaksime panna täis vaiba, seinast seina ja otse betooni peale. Eelmises korteris oli meil sedasi ja meile see probleeme ei tekitanud. Samas lapsed mängivad rohkem maas, kui meie maas istusime. Kas vaip,m itte naturaalne, otse betoonil, võib lastele probleemiks kujuneda?

Tsiteeri

Siret Seeder 11.07.2010 20:15

Tere!

Ei ole küll materjali ekspert, kuid mida naturaalsem seda parem . Viimast väidab nii tervislik eluviis, mõtteviis kui ka feng shui energiaõpetus.
Loomulikult kui teil on vastav positiivne kogemus varem olemasw, siis ei tasu soovitustele (lubatud, mitte lubatud) niipalju tähelepanu pöörata. Tegemist on ikkagi teie koduga.

Ilusat suve ja mõnusat oma pesa loomist,
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.