KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

wc välisukse vastas

Maarika 17.08.2010 18:25

Tere!

Kas on kuidagi võimalik vähendada WC negatiivset mõju juhul kui see asub välisukse vastas? Välisukse ja WC ukse vahel on küll suur koridor ja WC ukse ees üritame avatuna hoida teise toa ust mis varjab tualeti ukse. Kuid kas see on piisav? Kas koridori seinale võib sel juhul paigutada peeglit?

Parimat,
Maarika

Tsiteeri

Siret 18.08.2010 17:22

Tere
Oluline on tähelepanu tualettruumi ukselt ära suunata. Selleks võib panna näiteks tualettruumi kõrval olevale seinale pilku tõmbava detaili, pildi, foto, plakati jne.
Koridori seinal võib ikka peegel olla, sest tahame ju ennast enne väljaminekut peeglist vaadata ja samas teeb see ruumi suuremaks. Peegli asetus peab olema selline, et see ei peegeldaks energiat ei välisukse ega tulettruumi ukse poole. Külgseintele, aga ka tualettruumi ukse kõrval olevale seinale (kui see ei jää otse suunaga välisuksele) paigutatud peegel sobib küll.
Head tasakaalustamist
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.