KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Tubade jagamine

Egle 30.08.2010 18:23

Tere!

Ostsime neljatoalise korteri ja ei suuda endas kuidagi selgusele jõuda, kuidas toad ära jagada. Elutoa kui kõige suurema toaga probleeme pole, see asub läänes ja see meile ka sobib. Üks rõduga tubadest on planeeritud meie kahele lapsele magamistoaks (idas, WC seina taga koridoris). Ülejäänud kahe toa osas valitseb aga segadus, ei oska valida, kumb võtta enda magamistoaks ja kumb teha arvuti- ja hiljem lastele õppimisetoaks, hetkel siis oleks selle toa ülesanne ka laste mängutuba.
Üks tubadest asub idas, kõrvuti tulevase laste magamistoaga, on rõduga ja sisenemine elutoast.
Teine tuba on oluliselt väiksem, rõdu pole ja asub läänes elutoa kõrval (seina taha jääb vannituba koridoris).
Ehk siis lühidalt on minu küsimus järgmine, kumb sobiks väiksemasse läänepoolsesse tuppa rohkem, kas meie, täiskasvanute magamistuba või kodukontor/laste mängutuba?

Tsiteeri

Siret Seeder 03.09.2010 07:57

Tere!

Energeetilises mõttes on idas paremad tõusvat energiat vajavad lastetaoad, kuid piisab ka sellest kui laslte õppimislaud on suunaga (näoga) itta. Samas ei tohiks ka vanemate magamistuba olla liiga väike. Näiteks 8-10 m2 tuba jääb teile väikeseks. 12 m2 on juba palju parem.
Tervitades
Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.