KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Voodite paigutamine magamistoas

Siret 25.09.2010 22:42

Hei,

Magamistoas vaja paigutada tütre(1a3k) voodi ja meie voodi. Toas lisaks kummut ja öökapp. Aken asub lõunas ja uks põhjas. Tuba ise 12rm suur.
Kuidas ja kuhu oleks kõige parem voodid panna?

Ette tänades,
Siret

Tsiteeri

Siret Seeder 01.10.2010 07:38

Tere!
Abileuvoodi ainuke võimalik viis paigutada antud ruumis on peaga lääne suunda. Nagu ma jooniselt aru saan, siis aken on täisseinaken ehk kogu seina ulatuses? Kuna laps vajab magamiseks yin asukohta, siis tema voodi asukoht peaks jääma voodi ja uksepoolse seina vahelisele alale. Ma ei tea kuidas voodi mahtumisega on, aga lapse pea ei tohiks suunduda põhja suunda, sest see ei toeta lapse energiat.
Kapp või kummut üks neist võiks jääda abieluvoodi ja klaasi vahele, sest looks täiendava kaitse aknapoolsele magajale. Siin tuleb mängida mööbli suurusega ja mahtumisega, silma järgi on seda rakse öelda. Kuna magamistoas on liiga suur aken, siis soovitan ruumi yinistamiseks kasutada seinal tapeeti ja akna kattena kardinaid.
Edukat yin ruumi loomist
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.