KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

vannitoas värvid

imestaja 10.10.2010 22:14

Teie tsoonide jooniste järgi jääb mul vannituba perekond/sugupuu sektorisse ja köök rikkuse/rahulolu sektorisse. Vannitoas on palju pruuni ja kollakat värvi, looduskive, samuti metalli ja valget, kuid ei ole rohelist, sinist ega punast. Olen asetanud ka kivikesi wc-poti äravoolu kohale. Kuid kummalisel kombel hakkas mul peale vannitoa remonti siit ja sealt lagunema ning ma ei tea, milles on küsimus. Ehk olen mingi värviga üle pingutanud või on midagi puudu?
P.S. Peegel ei asu wc-poti kohal, isegi mitte ukse vastas.

Tänud vastuse eest.

Tsiteeri

Siret Seeder 11.10.2010 17:15

Tere!
Küsimust võib kahtpidi mõista, kas vannitoa remont hakkas lagunema või elus toimusid mingid muudatused, mis ei meeldinud. Üldiselt ruumide asetus on hea, sest vee energia toidab perekond/sugupuu tsooni. Kuna tualettruumi on ka kivid paigutatud, siis on ka energeetiline ankur olemas. Kui remont laguneb, siis ei oska ma nõu anda. Kui aga eluolu tasakaalust rääkida, siis tõepoolest vastab perekond/sugupuu tsoon Puu energiale. Kui Sinu kirjeldust lugesin, siis tõepoolest näen eelkõige Maa ja Metalli energiat (eriti palju just Metalli) ning mõlemad on vastasenergias Puule. Alusta väikestest muudatustest näiteks rätikud -too sisse kas sinist või rohelist, lillat tooni. Missugune on peegli vorm? Väldi ümarat, ovaalset, ristküliku-kujulist, pigem kasuta portree-vormis peeglit. Too sisse lilli, kui muidu ei saa, siis loomuliku väljanägemisega kunstlilli (sinine, lilla õiega) või lihtsalt rohelist taime. Bambusvõrsed. Punutisi, Triibulist mustrit jne. Sa ei pea kõiki neid asju kasutama, alusta millestki ...
Tervitustega Hiinast
Siret Seeder

Tsiteeri

imestaja 11.10.2010 18:54

Aitäh vastuse eest. Punutud korvikesed koos seal seesoleva triibulise kangaga on mul juba olemas. Peegelkapp on tõepoolest ristküliku kujuline, kuid koos valgustiga. Valgusti on ka laes. Püüan järgida ja tuua sisse rohkem rohelist. Kahjuks sinist ma ei armasta, ma ei tea miks., olen soojade toonide lembeline.:-) Elus mudatusi ei toimunud, ilmselt on tegu remondi vigadega, kuid õnneks saab need parandada.
Veekord tänud ning meeldivaid Hiina elamusi.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.