KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

maja energeetika

murelik 12.10.2010 18:44

Lugesin äsja artikleid Rein Weberist ja tundub, et ka meie maja on üpris halva energia koha peal. Meie püstakus on igal korrusel inimesed surnud, samuti terves majas. Tõsi küll, nad on vanemad inimesed, kuid siiski ei ole just õdus selles majas elada. Kahjuks ära kolida ei ole võimalik. Kuidas oleks võimalik neutraliseerida maja halba mõju ja kas sellest piisab, kui iga tuba on feng-shui järgi sisustatud või peab veel midagi lisaks tegema?
Ette tänades

Tsiteeri

Siret Seeder 16.10.2010 04:33

Tere!
Täpsema teave saamiseks peaksite pöörduma ikka loo autori Rein Veberi poole.
Küll aga soovitan kasutada vanade eestlaste kommet (olen ise kogenud) ja puhastada ning kaitsta oma ruumi kadaka suitsuga. Tooge koju mõned kadakaoksad, lõigake noaga tükkideks, asetage ahju pannile ning valage alla vett. Pange praeahi tööle ja kui hakkab vesi aurama avage ahju uks nii, et aroom sealt välja pääseb. Ei pea tugev lõhn olema. Samuti võid ühe kadakaoksa põlema süüdata, siis kustutada nii, et suitsema hakkab ja käid terve korteri selle õrnalt tossava oksaga läbi. Soovitavalt käia läbi kõik ruumid ja mööda ruumi seinaääri, samuti pimedad nurgad, kuhu tavaliselt ei vaata. Puhastab ja kaitseb imehästi. Loomulikult peab olema esitatud taotlus ehk soov, mis on minu tegevuse eesmärk.
Tervitustega Hiinamaalt
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.