KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Probleemid abielus

Anni 14.10.2010 13:59

Praeguses kodus on meil abielu-tsoon lapse toas, kas see võib olla "süüdlaseks" selles, et meie kooselu pole hetkel väga roosiline?
Samal ajal oleme ametis ka uue elukoha, maja, ehitamisega. Ja kui ma nüüd baqua jaotust vaatan, siis 1.korrusel on suhete tsoon meil sauna pesuruumis (otselt dush sinna alasse ei jää, küll aga kraanikauss ja pesumasin) ja 2.korrusel jällegi laste tubades (pigem siis nende garderoobides).
Palun juba ennetavalt nõu, kuidas kujundada pesuruumi ja mida teha teisel korrusel, et abieluõnn ei kaoks.

Aitäh!

Tsiteeri

Siret Seeder 16.10.2010 04:48

Tere!
Tegelikult on väga oluline näha teie kodu täpset plaani. Tihti on meie kodu energia ehk bagua jagamine kuidagi umbes ja ma ei taha hästi uskuda, et nii väike osa teie kodust jään suhete tsooni. Bagua tsoonide jagamine algab juba kodu keskosast (vaadake minu raamatust "Feng shui ja bagua. Meie elustrateegiate loomine" kodu jagamise tehnikat). Seega saab tsooni aktiveerida ka juba suhteliseltkodu keskelt.
Kui aga teil asub suhete tsoon tõepoolest veega seonduvas ruumis, siis on siin väike pinge sees ehk maa ja vee stiihiate vastasseis. Sel juhul tuleb pesuruumi tuua juurde tasakaalustavat Metalli stiihiat kas läbi värvi, vormi, materjali, mustri (mitte kõik korraga, aitavad ka aktsendid). Samuti on soovitav üle vaadata Tule elemendi piisav olemasolu antud ruumis ja kui tsooni aktiveerima hakkate, siis jälgige antud tsooniga seonduvaid põhimõtteid, näiteks nagu paarisarv.
Olen praegu Hiinas ja tagasi Eestisse jõuan kuu lõpus. Seega ei saa alati kohe vastata.
Edu kodu harmoniseerimisel
Siret Seeder

Tsiteeri

Anni 25.10.2010 10:43

OK, kas siis ideaalis võiks kujundada pesuruumi valgete keraamiliste plaatidega ja nt. halli põrandaga? Leiliruumi kerist kütame läbi seina, ehk siis elav tuli oleks pesuruumis läbi klaasukse näha. Kas see on piisav tule-elemendina?
Milline mõju on selles ruumis puidust mööblil? Mööblit tuleb sinna 2,5m (valamukapp, pesumasina ümbris, kapid erinevate tarbeasjade jaoks). Kas valida mööbel naturaalses puidutoonis või peita see miski "sobiva" värvitooni alla?

A.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.