KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Puuduvad tsoonid

anni 14.10.2010 14:09

Maja-plaan pole meil ristkülikukujuline, peaaegu et puudub rikkuse tsoon. Kas sellest oleks abi kui ehitada terrass nii, et koos sellega moodustuks tervikust riskülik? Kuidas seda ala veel ergutada? Kollased lilled? Valgusti terrassinurka? Mida soovitate?

Tsiteeri

Siret Seeder 26.10.2010 03:18

Tere!
Kõik vahendid ja võimalused, mis aitavad põhjapinda muuta harmooniliseks nelinurgaks on head. Seega võid sa puuduvasse ossa ehitada terrassi või teha lihtsalt avatud istumiskoha, lillepeenra jne - vastavalt sinu võimalustele ja maitsele. Kuna Raha tsoon vastab Puu elemendi energiale, siis lilled antud tsoonis, samuti puitmööbel (ka vitspunutised) on antud tsoonis teretulnud. Lilleõite värvi valikul eelistada pigem siniseid, lillasid ja punaseid toone. Võimaluse korral vätida valget, pruuni ja kollast.
Tervitades Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.