KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

köök esiukse vastas

Mirjam 14.10.2010 20:26

Ees- või tagauksega täpselt ühel joonel asuvat köögiust peetakse halba õnne toovaks. Kui see on mõlemaga ühel joonel, pidi see tooma majja haigusi ja viima välja raha. Kahjuks on eesukse vastas mitte ainult avatud köök, vaid ka köögi aken.
Kuidas oleks võimalik olukorda neutraliseerida ja mida tuleks riputada või panna köögiukse avasse?

Tsiteeri

Siret Seeder 16.10.2010 04:41

Tere!
Missugune aken teil on? Kas suur ilma piirdeliistudeta aken või ruutudest koosnev aken? Praegu on oluline meelitada energia majja sisse jääma. Seega tuleb kaitsta akent kas kardina, vitraaži, vaasi, lillede jne. Samuti tuleb midagi põnevat või pilkupüüdvat panna esikusse või köögiukse (ava lähedusse) nii et kui korterisse, majja sisse astudes märkate kohe seda ilusat eset (tõmbab tähelepanu endale) aga mitte kööki, pliidile või aknale ka akna tagant paistvale õuele.
Tervitustega Hiinamaalt
Siret Seeder

Tsiteeri

Mirjam 16.10.2010 13:02

Aken on suur, ristkülikukujuline, koosneb ühest suuremast avatavast ristkülikust ja teisest väiksemast, mida saab kasutada ka õhutamiseks. Kuna avatud köögiukse osa jääb keskuse tsooni, panin sinna rippuma tuulekella, mis heliseb alati kui köögis käin.
Köögiaknal on lilled, aknakardin läbipaistev.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.