KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Leiliruum

Anni 22.11.2010 09:19

Meie kodus asub leiliruum laste ja loovusega seotud sektoris. See on paha-paha, eks? Lisaks asub sektoris veel WC, mis on kohe eriti halb, eks? Küsimus on selles, mida siis võtta ette leiliruumis? Saan aru, et puit sinna tegelikult ei sobi, aga noh... leiliruum peab olema puidust! OK, keris on metallist (suur ja kobakas), ning kivid selles esindavad maa elementi. Põranda teen ka kivist. Lisaks võin ju osta terasest kapa vee jaoks. Aga mida veel?

Tsiteeri

Siret Seeder 22.11.2010 10:15

Tere!
Feng shui ei ütle, et kõik on väga paha, vaid ütleb, et alati on võimalus olukorda tasakaalustada või veelgi paremaks muuta. Üldiselt ei ole vee energiaga ruumi kasutamine Laste, loovuse ja tuleviku tsoonis (esindab elementi metall) paha. Jah, tõepooleste, leiliruum kannab endaga lisaks vee energiale ka puu energiat. Sellepärast on soovitav toetada pigem antud eluvaldkonda, mitte ruumi ja juuurde tuua maa elementi. Nagu sa oma küsimuses mainisid kivi, keraamilised nõud, kandilised või ümarad vormid, metallist leilinõu, beezikad, kollakad värvid, liivakarva toonid. Pane leiliruumi põrandale (silme alt ära) ka mõned kivid. Kuna tsooni number on 7, siis kasuta seitset kivi ja seekord võib olla ka veest võetud kivi.
Edukat tasakaalustamist,
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.