KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Valgustus

Rainer 24.11.2010 19:48

Väga põnev on olnud lugeda erinevaid nõuandeid ja nendest juhinduda. Mul tekkis küsimus seoses valgustusega (lae) Kas WC-s on soovituslik suunata eraldi valgus potile, kraanikausile, ja uksele?
Ja sarnane küsimus seoses eeskojaga kas üks lampidest peaks olema suunatud tuppa viivale uksele ja teine välisuksele (seest poolt)?

Tsiteeri

Siret Seeder 24.11.2010 22:43

Tere!
Feng shui on energiaõpetus ehk ka tähelepanu suunamise õpetus. Seega valguse suunamine mingile objektile, viitab sellele,et soovid et energia märkaks kohe seda. Kas soovid tualettpotti esiplaanile tõsta? vannituba, ka esik vajab korralikku üldvalgustit ja vannitoas peab olema spetsiaalvalgusti, et näha ennast peeglist paremini või mingit protseduuri paremini teha. Ukstele ei pea kindlasti eraldi valgust suuname, sest siis liigub tähelepanu ja energia uksest välja. Valgustada tuleb kas siis teekonda, kus liikuda või huvitavaid detaile, mis teevad läbitava teekonna põnevamaks ja ma tahan sinna ruumi jääda (energia tahab sinna ruumi jääda).
Edukat koduloomist
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.