KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

lärmakad naabrid

mul mure 24.12.2010 11:05

juba teised naabrid minu korteri peal on lastega abielupaarid ja siis loomulikult kaasneb nendega paras lärm aga see on veel OK.Mureks on nende laste hüperaktiivsus ja lampjalad.olen arusaanud,et ma ei saa minna neid keelama,aga võibolla ma siiski saan midagi ise teha.aidake palun otsa peale

Tsiteeri

Siret Seeder 26.12.2010 22:20

Tere!
Teie eelmised naabrid on teinud korteris kehva remondi ja põrandad on halvasti tehtud. Soovitan pigem oma naabritele head soovida, et nad uue kodu leiaksid/ostaksid või siis korteris korraliku remondi teeksid.
Elan ise kortermajas ja olen samuti naabrite raskeid hüppeid talunud või liiga lärmakaid naabreid omanud. Kunagi ammu kutsusime naabritele politsei ja see meie suhteid küll ei soojendanud. Hiljem hakkasime neile edu soovima ja "parematesse tingimustesse" kolimist soovima. Üllatuseks kolisid naabrid peagi minema. Nii et , kõik on võimalik. Edu Teile.

Tsiteeri

Mari 28.12.2010 09:44

Tere.Täiesti arusaadav kui mures olete.Meil on all välja üüritud korter kus elab 4 noort inimest.Kõik rõdul suitsetamised toas uste plaanimine on kuulda.Kuigi on ebdal topelt põrandad. Loomulikud räige muusika ja peod.Oleme rääkinud omanikuga ,esimehega ,loomullikult nende endiga.Lubasime kutsuda politsei nüüd natuke normaalsem.Soovitan ühendust võtta ikkagi omanikuga.Soovin kõvat närvi.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.