KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Bagua

Marju 10.03.2011 23:36

Tere!
Bagua kaardi järgi jääb mu Wc/dushiruum täpselt pooleks teadmiste ja karijääri tsooni ehk siis nr 8 ja nr 1. Dush jääb nr 8 sisse ja wc pott jääb nr 1 sisse. Seinad on heledad. Kas ma peaksin neid piirkondi siis eraldi vaatlema? Ja mis värve vöi esemeid ma peaks kasutama et tasakaalustada neid alasid! vöi et neid alasid tugevdada? Magamistuba asub nr 3 ja 4 alas, mis on rikkuse tsoon! Mida ma vöin sinna paigutada et seda ala tugevdada oma elus kui mu seinad on helepruunid?

Tervitades Marju

Tsiteeri

Siret Seeder 11.03.2011 12:00

Tere!
Tualettruum võib tekitada tasakaalutust eelkõige Karjääri (nr 1) tsoonis. Kui tualettpott on valge ja samuti seinad, siis võib see kaasa tuua antud eluala ületoonuse - inimesel raske otsuseid teha ja kindlat tegevuskava planeerida. Sel juhul tuleb kindlasti vähendada Vee energia mõju ja ruumi sisse tuua Puu elementi, mõnikord ka Maa elementi. Teha võid seda värvi, vormi või mustri abil. Näiteks kasutada tualettpaberina mitte valget, vaid kollast tooni jne. Nr 3 ja 4 tsoon vastavad mõlemad Puu elemendile. Kui aga ruumis domineerivad pruun toon ja Maa element, suus tuleb seda olukorda kindlasti tasakaalustada, sest Puu ja Maa on vastasseisus. Tasakaalustamiseks sobib kasutada Puu, Tule ja Vee elementi ning teha saab seda läbi värvi, vormi, materjali, mustri. Mõnusat kodu kujundamist ja elu tasakaalustamist,
Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.