KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Köök

Marju 11.03.2011 22:37

Siis on mul veel selline küsimus, et köök asub mul metalli tsoonis ja värvidest domineerivad seal helesinine ja valge. Kuna ma alles kolisin sinna korterisse, siis remont on veel ees. Mis värve vöiksin sinna valida? Ja kas tumerohelised söögitoolid elutoa metallitsoonis saaks kuidagi tasakaalustatud millegiga?

Tervitades, uudishimulik Marju

Tsiteeri

Siret Seeder 14.03.2011 12:16

Tere!
Ükski ruum mitte üheski tsoonis otseselt vale ei ole. Tõepoolest vajab see aeg-ajalt tasakaalustamist. Raske on teksti põhjal analüüsida kas on midagi vähe või palju. Olukorda peab visuaalselt hindama. Köök oma olemuselt esindab Puu elementi. Samas kui köök asub metalli tsoonis, siis ontekkinud siin teatav kontrolliv tsükkel (metall kontrollib puud). Tasakaalustamiseks on hea vee elemendi kaasamine. Kirjeldusest loen välja, et sinist värvi on kasutatud. Seega ei näe põhjaust lisatasakaalustamise jaoks. Loomulikult on oma silm (tunnetus) kuningas. Tumeroheline värv ei tohiks probleeme tekitada, kui söögitoas on natuke vee ja maa elementi, siis on kõik OK.
Edu, Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.