KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

haigusest mahajäänud raske õhkkond

anneli 17.03.2011 16:43

Varasemalt selline kogemus mul puudub aga veebruari lõpus oli mu lapse küllaltki raskelt haige. Nüüdseks on ta tervenenud kuid meie korterisse on selle jäänud kuidagi vaevatud ja raske õhkkond, vähemalt minu jaoks peaaegu talumatu. Kas on mingeid võimalusi selle "halva energia" ja mälestuste tõrjumiseks, nö puhastamiseks? Võib-olla ka tervist valitseva sektori tugevdamiseks?

Tsiteeri

Siret Seeder 18.03.2011 10:09

tere!
Loomulikult on igal asjal mõju. Soovitan mõned lihtsamad puhastamise võtted. Ruumide tihe tuulutamine, küünla põletamine (põlema pannakse tikust ja puhudes kustutada ei tohi), samuti on küünlale antud ülesanne, eesmärk, näiteks kodu energia on tasakaalus. Hea puhastusvahend on ka meresool või jämesool. Jäta 24 tunniks väike kauss soolaga tuppa seisma ja pärast viia saastunud sool ruumist välja, näiteks valada tualettpotist alla. Abiks on ka aroomõlide (lõhnalambis) kasutamine. Pärast haigusi on soovitav kasutada: salvei, männi, kuuse, kadaka või lavendli õli. Oluline on eesmärk või soov, mis nendesse tegevustesse kaasatakse. Edu kodu puhastamisel,
Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.