KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

voodi asetus magamistoas

Enely 18.03.2011 09:13

Tere!

Küsimus, kui voodit ei anna mujale paigutada ,kui akna ette täpselt, siis kuidas oleks võimalik vähendada negatiivset energiat... Kardinad on küll koguaeg ees(suhteliselt paksud-ehk valgus ei kuma läbi ) ja tuba saab ikka iga päev tuulutatud ka...lisaks on akna all ka radikas, mis küll jääb kardina taha peitu.

Tsiteeri

Siret Seeder 18.03.2011 10:20

Tere!
Küsimus pole mitte halvas energias (kuigi radiaatori lähedal magamine pole, parim variant), vaid pigem liiga aktiivses tsoonis magamisega, mis omakorda ei soodusta sügavat und ja välja puhkamist. Kardin natuke vähendab aktiivsust. Kui magad peaga või jalgadega akna suunas, siis on soovitav kasutada voodit millel on kõrged otsad või need otsad teha sinna - tekib turvaline pesaefekt. Kui aga küljega akna suunas, siis eriti tundlik on keha puusadest ülevalt poolt. Kui akna alla jäävad jalad, siis keha ja pea saavad ikka puhata. Kui aga pea ja keha on yang löögi alla, siis tuleb voodile kõrgem turvaline seljaosa kombineerida. On olemas sellised ühe inimese voodid, millel on nii voodi peats, jaluts kui ka külge toetav puidust või kangaga kaetud osa.
tervitades, Siret
www.seeder.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.