KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Saun õnne/rikkuse nurgas

Tiina 30.03.2011 14:00

Tere,

valime hetkel oma majale planeeringut ja üks võimalikes variantidest on selline, kus maja tagumises vasakus nurgas on väljaulatuv osa ning sellesse jääks nii leiliruum kui dušinurk. Kas selline asetus sobiks kui tegemist väljaulatuva osaga? Kas väljaulatuv osa tasakaalustab sauna asetsemise selles nurgas või mitte?


Teid ette tänades,
Tiina

Tsiteeri

Siret Seeder 30.03.2011 18:58

Tere!
Kas vasakus tagumises nurgas peaukse suhtes? Kontrolli mõttes. Kui Sa seisad peauksel ja vaatad käekella (siis sa asud kell 6.00) sellisel juhul jääb vasak tagumine majaosa kella 10.30. On nii?
Energiaõpetus ütleb, et hea enesetunde ja edu tagab neljakandiline vorm ja sellest tulenev sujuv energia liikumine. Igasugused sopistused tekitavad segadust, aga teatud määral on neid võimalik tasakaalustada ka. Praeguse kirjelduse järgi on hoones tugevas ületoonuses raha, rikkuse ja rahulolu eluvaldkond. Veega seotud ruumid selles tsoonis üldiselt halvaks ei peeta, kuid praegu asub siin ka saun, mis viib selle eluvaldkonna tugevalt ületoonusesse. Tasakaalustamiseks peab sisse tooma Maa stiihias värvi, vormi, materjali jne. Saunad aga üldjuhul glasuurplaate ei kasutata, vaid puitu, mis omakorda viib eluvadlkonna tasakaalust välja. Lihtne seda tasakaalustada pole, kuid hea tahtmise korral kindlasti. Tasakaalustamata hoone kuju soodustab häiritud pererahu tekkimist (1,5-3 aasta jooksul)

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.