KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

palju puuduvaid tsoone

Mari 24.04.2011 13:06

Tere,
elame eramajas, aga peamiselt teisel korruse. (Esimene korrus on veel osaliselt väljaehitamata) Kui vaatan oma maja põhiplaani, siis kogu teine korrus on +kujuline (risti-kujuline). Tegemist on viilkatusega majaga ja teisel korusel on suured vintskapid. Seetõttu on kõik 4 nurka puudu. Mida ma tegema peaks?
Kui viga parandama hakkan, kas siis tuleks vaadata maja kui tervikut või kõik toad eraldi?

Ette tänades,
Mari

Tsiteeri

Siret Seeder 25.04.2011 10:33

Tere!
Oluline on kodu algpõhjast ehk esimese korruse põhjaplaanist tulenev energia liikumine. Vintskappe ülemisel korrusel peetakse feng shuis heaks, sest ta loob neljakandilisema (vähendab teravaid nurki) algvormi.
Kuna praegu on teie algpind teine korrus, siis olenevalt vintskappide suurusest teise korruse üldpinna suhtes, võib olla tõepoolest tegemist mõne eluala mitte üle- vaid alatoonusega.
Mina soovitan vaadata perekonna kontekstis tervet korrust korraga, mitte tubade kaupa. Kahjuks on raske teksti põhjal öelda missugune eluala (bagua) on alatoonuses, selleks vajan siiski kodu plaani ja saata võib selle minu e-aadressile.
Tervitades
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.