KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Kuu

Mari 12.06.2011 12:16

Tere,
Mul on suur pilt magamistoas, kus on kujutatud öine taevas ja täiskuu. Kuskilt olen lugenud, et kuu sümboliseerib negatiivset energiat´(vastandiks siis päikesele).Kas selline pilt sobib magamistuppa. Magamistuba osaliselt raha ja osaliselt kuulsuse tsoonis.

Tsiteeri

Siret Seeder 13.06.2011 21:03

Tere!
Kui rääkida yin/yang'st, siis päike esindab yang energiat ehk päeva ja kuu yin energiat ehk ööd. Yin/yangile on antud eri kontekstides eri tähendused, mis kokkuvõttes tähendavad üht ja sama. See on naiselik (yin) ja mehelik (yang), negatiivne (yin) ja positiivne (yang). Kusjuures negatiivne ei ole siin "halb" tähenduses (see on nagu kaks poolust). Yin tähendab rahulikku, unistavat, õrna ja yang aga aktiivset, tugevat ja reaalset.
Siis kui nüüd rahulikult analüüsida, siis magamistuppa, sobib pigem rahulik, unelev, naiselik, õrn, öö jne. Otsus on Sinu.
Mõnusat kodu loomist,
Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.