KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

ühtne pere lagunenud

kadi 13.06.2011 23:19

Tere!
Minul selline lugu, et 11aastat olin koos mehega(meil ka laps) kellel on veel kolm venda, ema ja isa(mees kes neid kasvatas). Olid väga kokku hoidev pere kõik sünnipäevad -üritused alati saadi kokku. Tänaseks päevaks on nii juhtunud, et noorem poeg võtis naise, kes ei salli mehe vanemaid(minu kahtlus et äkki selle naise pahad mõtted on ajanud pere pahuksisse)ja poeg ei suhtle vanematega pole ka oma last näidanud. Teise pojaga läks isa tülli ja poeg külas ei käi. Viimaseks läksime meie lahku kolmanda pojaga. Ämm hoiab minupoole ja püüab pojale selgitada,et käitub valesti. Seega ei taha ta oma emaga väga kohtuda ja vanemad ei tunnista ka tema uusi väljavalituid. Jutt pigem psühholoogile vist, aga mul tekkis ikkagi huvi, et äkki on ämma kodus fs. seost, äkki lillevaasi kohta vahetanud või oskate nõu anda mida võiks proovida. Tahtsin lisada oma kogemust, et varem oli mul kodus peegel vastu wc ust ja kui mingi mure oli käisin wc potipeal istudes nutmas. aasta tagasi vahetasin peegli suunda peale seda pole potinuttu olnud. Küsiks veel ,mis võiks kodus teha ,et rahaline seis paraneks.
Ette tänades

Tsiteeri

Siret Seeder 20.06.2011 09:59

Tere! Küsimusi ühes kirjas väga palju ja nii teksti põhjal on neile raske vastata. Kui aga inimesed (perekond) on elanud aastakümneid ühes ja samas kohas ning on omavahel hästi läbi saanud, siis koht (ruum) neid peremuudatusi tekitanud ei ole. Küll aga mõjutab uue energia lisandumine peresuhteid. Tihti toob uus inimene kaasa enda perekonna alateadlikud mustrid, hirmud jne. Mida rohkem sellisel inimesel negatiivseid alateadlikke mustreid on, seda enam ta kaitse eesmärgil ründavaks muutub ja seetõttu ka harmooniliselt elanud keskkonda lõhkuma hakkab. Oluline on oma perekonda kaitsta, partneriga, samuti lastega muutunud olukorrast rääkida - rahulikult. Hea kui endale ja perele, kodule kaitse peale pannakse. Nagu ma tekstist loen on olukord muutunud juba ussitamiseks, kes kelle poolt on jne. Parim abivahend sinu jaoks on lahti lasta antud olukorrast, vajadusel ka taanduda - võin öelda see toob hämmastavaid tulemusi, ka uuesti kokkuelamise ja jne kujul. Feng shui ei soovita WC uksel peeglit kasutada, sest see suurendab energia äravoolamist ruumist. Küll aga ei ole nutmine paha (aeg-ajalt) - see puhastab energiakanaleid. Küll aga soovitan kõigepealt teha kindlaks mida sina tahad, mis sulle meeldib. Tea, et kõige tähtsam oled praegu sina ja sinu eneseväärtustamine (et ei tekiks alateadlikke negatiivseid mustreid). Leia endale hobi, uus tegevus, keskendu sinu ja lapse vahelisele suhtele (positiivsele). Sina ei ole milleski süüdi, sa oled väärtuslik, sa väärid alati paremat. Sa oled kaitstud !
Rahaline seisu üks oluline osa on sinu meeleolu. Kui meeelolu on negatiivne, pole rahapuul võimalik juurduda. Hea aktiveerija on värskete (õitsvate (sinise, lilla, rohelise või punase õiega potitaimede) toomine koju rahasektorisse. Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.