KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

maagiline suhe

Numbrid 27.06.2011 11:48

Mõned küsimused:
Kui välisuksel ei ole võimalik jälgida maagilist suhet 1:1,618 (tihti o uksed standardtmõõtudes) , siis mismoodi oleks võimalik seda tasakaalustada. Ja kas sedasama maagilist suhet tuleb lugeda ainul ust mõõtes, või lähevad ka piidad selle alla.
Kas kodus ilmakaarte paikapanemisel tuleb vaadata kompassi järgi, või võib võtta ka loovalt, et põhi on välisuks ning joonduda muus selle järgi. Maja ehitamise aastat ei tea ning kaarti selle kohta ei ole.

Tsiteeri

Siret Seeder 27.06.2011 11:54

Tere!
Kuldlõiget võid jälgida kõikjal. Näiteks peegli või pildi formaadis. Loomulikult kuuluvad ukse ja akna juurde ka piidad, raamid. Ei tasu sellesse kinni jääda ja seda mängu võib mängida teadlikult ka ainult üks kord. Miks mitte panna ukse ette jalamatt, mis on kuldlõikes?
Feng shuis on mitmeid koolkondi ja meie lähtume vanimast ehk vormi koolkonnast, kus ilmakaared on tinglikud. Seega kui kodu uks asub enam -vähem kodu keksel, siis sisenete koju põhja suunast, kui kodu uks jääb keskosast tugevalt vasakule, siis sisenete koju tinglikust kirde suunast. Kui kodu uks jääb keskosast tugevalt paremale, siis sisenete koju tinglikust loode suunast. Ülejäänud ilmakaared kujunevad loogiliselt põhja vastas lõuna jne.
Mõnusat kodu loomist,
Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.