KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

draakon

Tom 17.08.2011 14:44

Tere
Millisesse tsooni soovitate paigutada draakoni? Kas ta sobib esikusse näoga välisukse poole vöi tuleb ta panna mujale. Kas see teave vastab töele, et draakon pidi olema hea kodukaitsja?

Tsiteeri

Siret Seeder 20.08.2011 16:43

Tere!
Draakonit peetakse Hiina mütoloogias üheks heasoovlikumaks, julgemaks ja ilusamaks olendiks. Tegemist pole ju loomaga, vaid mitmest loomast moodustunud nn kombiloomaga. Draakonil on kindlalt kaitsefunktsioon. Seetõttu kasutatakse Draakoni kuju just välisuste juures kaitse eesmärgil - eriti hea kui neid kujusid on kaks ja nad vaatavad suunaga uksest välja - kontrollivaid sisenejaid. Praegu kestval Jänese aastal aga sobib Draakonit paigutada ka Perekonna, sugupuu ja mineviku tsooni - kuid antud juhul suunaga ehk näoga kodu keskossa. Vanad hiinlased arvavad, et metall jänese aastal on mõistlik kaitsta end idast tulevate energiate eest, sellest ka antud soovitus. Kuid Draakoni uksele valvesse pannes, käitud Sa kindlasti õigesti. Loomulikult tuleb Draakonile ülesanne anda, näiteks minu kodu on kaitstud jne.
Tervitades, Siret

Tsiteeri

Tom 19.09.2011 19:52

Aitäh vastuse eest. Kas draakonite värvidel on ka erinevad mõjutused ning millise mõjuga on punane või kuldne draakon?

Tsiteeri

Siret Seeder 26.10.2011 16:35

Kuldne ja punane draakon on seotud keisri värvidega - seega on see jõulisem ehk yangim oma omadustelt. vanasti ei lubatud tavainimestel kollast-kuldset värvi kasutada.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.