KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Korteris viltune lagi

Mariliis 20.09.2011 15:59

Tere,
kuidas mõjub elamisele-olemisele feng shui järgi katusekorter, kus laed kulgevad viltu ? Kas aastatega võiks see kuidagi tervisele hakata, ahistamistunnet tekitada ? Ikkagi mitte päris klassilkaline lagi.
Tänud ette vastuse eest !

Tsiteeri

Siret Seeder 21.09.2011 15:01

Tere!
Feng shui ütleb, et parim vorm meie jaoks on neljakandiline (ristküliku) kujuline vorm. Igasugused kõrvalekalded tekitavad segadust energia liikumises, mis lõpptulemusena hakkab mõju avaldama ka inimestele. Loomulikult on oluline oskus teha kompromisse ja luua antud olukorrast lähtuvalt endale võimaluste piires parim viis. Kaldlagede puhul on oluline see, et kaldlagi ei läheks maani välja. Hea kui vertikaalne seinaosa on 80 või rohkem cm kõrge ja alles siis algab kaldlae osa. Kindlasti ei soovitata kaldlael kasutada puitlaudist, mis on seina/lakke kinnitatud horisontaalselt (surub energia alla). Samuti ei tohi voodi olla liiga kõrge, sest siis hakkab lagi inimest ahistama. Hea kui katuse ossa tekib lagi, mille laius on vähemalt 20 cm, mida rohkem seda parem. Kaldalael on mõistlik kasutada viimistlusena heledaid toone, ehk värvi. Tapeet ja kangas peavad olema õrnad, heledad ja vähese mustriga.
Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.