KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

magamistoa põranda all solgitoru

Evelin 16.10.2011 11:47

Tere!
Oleme uude koju kolides algusest peale rahutult maganud. Elame uue kortermaja esimesel korrusel. Planeering on selline, et üks sein on vastu vannituba, kus seina sees ragisevad torud, kui vett lasta. Nüüd ei ole voodie enam vastu seina ning me ei käi enam dushi all, kui keegi magab. Nüüd aga avastasime, et lisaks sellele läheb musta vee äravoolutoru põranda all seina ääres just meie peatsi alt. Tuba on väike ning ringi tõsta voodit mitte kuidagi ei anna, voodit keerates oleks peatsiosa vastu vannitoa seina ning üks külg ikkagi selle seina ääres, kus see va toru põrandas on. Mida sellises olukorras teha? Kas kuidagi saaks mingi põrandakatte vms abil halba mõju neutraliseerida või tuleks korterit vahetada?
Aitäh vastamast!

Tsiteeri

Siret Seeder 17.10.2011 15:31

Tere!
Ega veetorud ise otseselt ju halvad ei ole. Loomulikult kui nad häält teevad ja vibreerivad - sel juhul küll.
Pigem arvan, et tegemist võib olla veesoontega ehk maakiirgusega. Sel juhul voodiga kabetamine (kui veel väike tuba on), eriti ei aita. Pigem tuleb võtta kasutusele vastavad meetmed, et nende mõju vähendada. Kas toa alla jääb garaazi, keldrit, sauna? Võtke minuga ühendust e-maili kaudu.

Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.