KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Ahju suund.

Liisa 25.10.2011 15:01

Meie majal on suur osa rikkuse baguast puudu (tulevikus kavatseme sinna küll terrassi ehitada - seda aga võibolla paari-kolme aasta pärast).
Ahi asub maja keskosas. Kui sektorite joonestamist täpselt maja keskpunktist alustada, siis jääb ta pigem rikkuse baguasse. Samas vaatab ahjusuu (klaasist) ikkagi perekonna tsoonile.
Kuidas ahi selles piirkonnas-sellise suunaga mõjub? Milliseid meetmeid rakendada? Kuidas ahju kujundada (on hetkel vaid kiviblokkidest toorik)?
Aitäh!

Tsiteeri

Siret Seeder 26.10.2011 16:23

Tere!
Ahi on energeetiliselt hea. Kui Ahi jääb suuremas osas Raha, rikkuse ja perekonna tsooni ossa, siis on mõistlik siiski natuke tasakaalustada, sest Need tsoonid (eluvaldkonnad) esindavad Puu elementi, ahi ise küll Tuld, kuid kivi kui materjal Maa elementi. Puu ja Maa on vastasseisus. Seega on mõistlik juurde lisada Puu, Tule elementide energiat. ka klaasist uks mõjub hästi. Ahju värv pigem punakam (nt terrakota), mitte beez, kollane ja valge. Kui on võimalik kivi muster luua veretikaaltriibus, mitte horisontaaltriibus - see omakorda lisab Puu energiat. Alati hoida ahju, kamina kõrval sületäit puudega. Mitte liialdada metallist aksessuaaridega. Niikaua kui väliterrassi ei ole, tuleb puuduvasse rikkuse tsooni taimi, lillepeenart või väikesi põõsaid istutada - need kõik esindavad küllust.
Tervitades
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.