KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Magamistoas voodile õige koha leidmine.

Risto 05.01.2012 13:21

Tere,
mure siis selline,et on suured uneprobleemid ja kaldume arvama,et magamistoa all on suured vee voolud vms.
Kas saab kuidagi vaadata kuhu voodit liigutada ,et need ei segaks? Kas oma kuldsõrmusega õn õige teha seda? Et kui hakkab peakohas ringitama on väga halb koht? Meil hakkab igas seina ääres ringe tegema. Ja teame,et ka seal toas pidavat olema palju maaaluseid vee voole. Või mida teha?
Vastust ootama jäädes,
Risto

Tsiteeri

Siret Seeder 06.01.2012 22:15

Tere!
Kõige targem oleks küll mõnel oskajal ruum üle vaadata. Loomulikult võib ka ise abivahendiga mõõta, kuid mida see ringitamne tähendab? Kõigepealt tuleb paika panna, mida miski tähendab, alles siis mõõtma/määrama hakata. Kuna tegemist on füüsikaga, mis meie soovitame lahendada olukord ka füüsikast lähtuvalt ehk staatiline elektriväli kokku korjata ja maandada. Aitab :)
Kui on lisaküsimusi, siis saada mull e-mail: siret@seeder.ee
Siret Seeder

Tsiteeri

Risto 07.01.2012 08:44

Kust ma selle oskaja leian? Isehakanud oskajaid on kindlasti palju:D
Aga kuidas peaks pea olema või kuidas feng shui kohapealt peaks voodis asuma?
Pea põhja poole? Samas meil uks jääks siis pea taha,tean ,et uks peab alati olema jalge pool.seda vanad Hiinlased korrutanud:)

Tsiteeri

Siret Seeder 11.01.2012 09:01

Tere!
Minuni kahjuks see teade ei jõudnud (uus küsimus), praegu juhuslikult märkasin.
Ilmakaarte mõju inimestele on väga erinev. Kõigile ei saa soovitada põhja suunda. Palju olulisem on voodi paigutuse puhul turvatunne ja kontroll info liikumise üle. Peasts peab olema suunatud seina, kus pole ust ega akent. Lugege raamatut "Eesti oma feng shui"
Tervitades
Siret Seeder
www.seeder.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.