KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Ba gua tsoonid

Kätlin 19.03.2012 14:21

Olen hädas oma kodu tsoonideks jagamisega (pole teie raamatutest abi leidnud).
Nimelt asetsevad eluruumid L tähe kujuliselt, kusjuures ukse asukoht on esimeses (ülemises) kolmandikus, suunaga vasakule (kui vaadata täpselt L kuju). Seega jäävad osad ruumid nö seljataha. Kui raamatutes kirjutatakse, et energia saab ruumi siseneda karjääri, teadmiste või abistajate tsoonist, siis sellest lähtudes jääksid nö selja taha jäävad ruumid üldse välja. Kuidas sellisel juhul tsoone jagada?
Veel küsiks, kas lahtine rõdu, mida eriti ei kasutata, tuleb arvestada eluruumide ja tsoonide sisse?

Tsiteeri

Siret Seeder 19.03.2012 15:34

Tere,

keeruline on teksti põhjal aru saada, missuguse vormiga kodu on. Selleks on vaja tulla nõustamisele. Rõdu kindlasti mõjutab kodu. Rõdu puhul on tavaliselt tegemist bagua pikendusega, lodza puhul aga üldjuhul vastupidi. Loomulikult mitte alati. Nii mõnigi kord võib näha, et ka rõdu hoopis täiendab ja parandab kodu baguat.
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.