KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

püstakud ja korteri ukse kõrval

kaire 29.01.2013 20:32

Seest poolt vaadates jääb vasakule püstakud (kortermaja püstatkud -sooja vee ja külmavee toud).See jääb korteri ukse kõrvale ,kui tuppa tulla jääb paremale.Kas sinna tohib panna voolava vee pilti ? Või tuleks millegagi katta nt. kardinaga ?

Tsiteeri

Siret Seeder 30.01.2013 22:26

Tere!
Kas need kortermaja püstakud pole mitte kaetud? Tavaliselt ei jäeta neid lahti, sest tegemist on ju terve maja püstakuga. Kui avatud püstak/torud jäävad korteris nähtavale ning asuvad Karjääri tsooni, siis lisa Vee pilti kindlasti ei lähe vaja. Samas tekib mul arvamus, et see vaatepilt ei ole eriti kena. Moodsas ruumis kaetakse sellised torud metalse, läikiva materjaliga. Tavakorterites pannakse peale küprok-plaat (ma ei tea kas kirjapilt on õige). Kui püstak on mingi materjaliga kaetud ja teie kodus seda visuaalselt ei paista, siis ta mõjutab terve maja olemust, mitte teie kodu eraldi. Ja sel juhul võid sinna ka veepildi paigutada. Loodan, et tekst on arusaadav,
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.