KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

valgustus magamistoas

Kadi 04.10.2013 10:51

Tervitused!
Magamistuppa laelampi vaja.
Milline lühter üldse feng shui poole pealt sobib magamistuppa? Ühe või mitme valgusallikaga? Kui kõik peab olema paaris,kas siis valgusallikas ka kahene muretseda?
Tean,et voodi peatsisse seinalamp pole hea variant. Ja öökappidele on ka plaanis väiksed laualambikesed soetada varsti.
Tapeet on hõbe-halli-roosade lilledega ja sisustus(kapid) on valgetes toonides.. Lamp asuks voodi kohal,kas rippuv lühter oleks üldse hea variant ja millised lambikujud on teretulnud ning värvivalik et armastus endiselt rõkkaks magamistoas :) ?
Ja viimane asi veel.. kas magamistoas armastusnurka võib väikse kapikese panna,kuhu asetada armastustsooni toetavad esemed,mis hetkel aknalaual asetsevad? Või pole hea variant,sest muidu kõiki asju ju kaks aga nüüd kapike tuleb eraldi ainukesena?
Pole suutnud otsustada ja välja valida siiani,niiet äkki saate aidata :)
Südamlikud tänud vastamast!
Sügispäikest! :)

Tsiteeri

Siret Seeder 08.10.2013 10:23

Tere!
Üldiselt ei kirjutata ette millist valgustust magamistoas kasutada. Kuna magamistuba on Yin (rahulik) ruum, siis eelistab ta lisaks üldvalgustusele ka mahedaid kohtvalgusteid. Kui kasutada arvumaagait, siis on soovitav kasutada magamistoas paarisarv valgusallikaga lampi, näiteks 2 (suhe). Voodi peatsis pole soovitav "ründavaid" seinalampe kasutada. Samas võivad lambid olla seinale paigutatud voodi servaga kohakuti või panna siis öökapi peale - suurust ei dikteerita ette. See sõltub ruumikujundusest ja inimeste vajadusest. Kui ruum on väike, madala laega, siis sobib kasutada pigem plafoon valgustit. Kui aga tuba on normaalses kõrguses, siis sobib rippuv lamp väga hästi (yin ehk rahustab ruumienergiat). Lambi kuju (vorm) on taas maitseküsimus. Kolmnurkne, ka trapets (tule energia), kandiline (maa energia), ümar (metallienergia. Sobilikuks ei peeta vaid lampi, mille on palju eri suunda liikuvaid (teravaid) otsi ja kui need suunuvad ka magaja suunas (Vee energia), aga ka pikk kitsas lamp, mis koondab energia inimesele (puu energia). Lambi kõrguse ja suuruse puhul on oluline, et see ei hakka ruumis liikujaid segama - sinna vastu ennast ära lööma - siis on tegemist halva feng shui'ga. Taas värvivalik peab sobima ruumikujundusega ja inimeste energiaga - siin pole reegleid. Selline kapike sobib küll, sest ühendab kahte energiat üheks. Ka akanalaudu on ju üks :) Oluline on pigem, mis on Sinu eesmärk nende esemete paigutamise ja kasutamisega ning mis on sinu magamistoa lugu, alles siis hakkab ruum Sinu jaoks tööle. Kõige suurem oht on n.ö nipsasjade üledoseerimisega. Mõned, mis on Sinu jaoks olulise tähendusega.
Edukat ruumi loomist
Siret Seeder
www.seeder.ee
www.eestiomafengshui - epood
www.heaenergiakeskus.ee - videokeskkond

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.