KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

trepp ja karjääri tsoon

Päike 05.10.2015 13:04

Majas asub kinniste astmetega U-kujuline puidust trepp karjääri tsoonis (suur pikk aken ka läbi kahe korruse - põrandast laeni- trepi valgustamiseks). Trepp on ehitatud seinte vahele ning nendel trepi seintel perek pildid.
Kas selline olukord võib olla takistuseks selles alas või on trepp ja suur aken pigem head sümbolid?
Isiklikus elus töö puudub...

Tsiteeri

Siret Seeder 06.10.2015 16:56

Tere!
Üldiselt trepp karjääri tsoonis on heaendeline, sest see voolab ja kõverdub nagu vesi ja kuna liigub üles-alla on sarnane kosele. Suur aken võib viia aga tähelepanu antud tsooni energiast välja. Lisan juurde, et karjääri tsoon ei ole pelgalt tööga seotud tsoon (eluvaldkond). Tegemist on otsuste ja valikute tegemist aktiveerima või vähendava tsooniga. Tõepoolest kuuluvad ka karjääriga seotud otsused siia alla. Töö aktiveerimiseks tuleb tööle panna ka tuleviku tsoon ehk laste, loovuse ja tuleviku minapildi tsoon. Kes ma tahan tulevikus olla ja kellena tahan ennast näha (tulevik on ka juba homne päev). Karjääri tsooni suhtes, kontrolli järgi. Kui lähed trepist üles - kas läheb pilk aknale ja aknast välja. Kui jah, siis liigub energia ruumist välja. Sel juhul on soovitav kasutada aknal vitraazi või lille.
Tervitades,
Siret Seeder
www.seeder.ee; www.eestiomafengshui.ee - epood

Tsiteeri

Päike 06.10.2015 19:10

Aitähh!!
Mida võiks teha töö aktiveerimiseks laste tsoonis, sest seal asub meil wc? Ruum ise on suhteliselt ruumikas, otse ukse vastas väike aken ning seinad savikrohviga (pruunid).
Saan aru, et kaunistama seda ruumi ka eriti ei peaks..

Kõike head!

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.