KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Voodi rikkuse tsoonis?

E 06.08.2016 08:46

Rikkuse ja renomee tsoon magamistoas,suhete ala vannitoas.Voodile paraku raske muud asukohta leida kui rikkuse tsoonis.Elutuba ja magamistuba ühendab väike ahi,ahjusuu elutuppa perekonna,sugupuu tsooni.Elutoas kasutatud must-valge kontrasti,domineeriv värv siiski valge.Kuidas tasakaalustada?

Tsiteeri

Siret Seeder 06.08.2016 15:06

Tere. Päris keeruline on teksti põhjal midagi analüüsida ja soovitada. Seda enam, et inimesed kasutavad erinevaid bagua koolkondi ja võib olla sul ei asugi ruumid just nendes bagua alades. Magamistuba Raha ehk rahulolu tsoonis on täitsa OK. Puhkamine, seksuaalsus loob ju rahulolu? Oluline on kasutada värvi, vormi, materjali valikus Sinu, Sinu partneri ja antud tsooni (raha tsoon vastab Puu elemendile) energiat. Kuna magamistuba on otseselt seotud ka suhete valdkonnaga, siis tuleb ruumis kasutada paariselementi - kas on mõlemal öökapp või pole kummalgi, ainult ühel loob takistusi.
Vannituba suhete tsoonis on tekkinud Vee ja Maa elementide vastasseis, seega tuleb see maha võtta neid tasakaalustava Metalli elemendiga. Seega on soovitav vannituppa tuua Maa ja Metalli elementide energiat.
Perekonna ehk mineviku tsoon kannab endas Puu energiat, kuid must/valge sisekujundus Metalli energiat. Seega sisekujundus lõhub sinu väärtusi, kogemusi, tugevusi, perekondlikke sidemeid. Kui su must/valges kodukujunduses on aga püstitriipu või palju lilleornamentikat, siis on ka Puu elementi sees. Seega ei ole lihtne lihtsalt teksti põhjal analüüsida. Peab kas nägema, kohapeal tajuma jne. Olen teinud ka e-maili teel nõustamisi, aga sel juhul on mul täpne kodu põhjaplaan, väga hea kirjeldus ja palju pilte sissevaadetest, isegi välisvaadetest.
Bagua tsoonide aktiveerimisel võib kasutada ka muid ravivahendeid, aktiveerijad, õiges teemas sisustuspilte. Ideid saad www.eestiomafengshui.ee
Tervitades
Siret Seeder
www.seeder.ee
www.heaenergiakeskus.ee
www.seederreisid.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.