KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Bagua tsoonid

Marju 07.09.2016 22:11

Tere.

Kui võtta ette Bagua tsoonid, siis mis ruum millisesse tsooni kõige paremini sobiks? Nt. magamistuba suhete tsooni? Köök abistajate tsooni? jne. Või ei oma need nii suurt rolli? Plaanis on uue kodu soetamine ning siis sooviks, et kõik ruumid saaks uues kodus õiged ruumid. Siis saaks hakata juba elementidega mägima, millega energia liikuma saada ja mida tasakaalustada :)

Ette tänades!

Tsiteeri

Siret Seeder 07.09.2016 23:16

Tere!
Raamatus "Feng shui ja bagua" on sellest pikemalt juttu. Samas ei tasu ruumi asetustesse kinni jääda. Veega seonduvate ruumide puhul on oluline, et need ei asuks Maine tsoonis ja Karjääri tsoonis.
Samas kannavad ka mõned ruumid kindlat energiat, näiteks köök Puu stiihia; elutuba Tule stiihia; söögituba Maa stiihia, magamistuba Metalli stiihia.
Kodu peab eelkõige vastama elanike energiale, laste toad kindlasti laste elemendile ja magamistuba mehe ja naise elemendile.
Kui hakata mõtlema, siis oma kodus olen ma jõudnud küll (enda üllatuseks) sinnamaani, et köök asub puu elementide tsoonis, elutuba kõige enam tule elemendi tsoonis ja magamistuba suhete tsoonis, nooruki tuba metalli elemendis. Vannituba ja tualettruum teadmiste tsoonis ning esik Vee elemendi tsoonis.

Tervitades
Siret Seeder
www.seeder.ee
www.eestiomafengshui.ee - epood
www.heaenergiakeskus.ee - videokeskkond
www.seederreisid.ee

Tsiteeri

Marju 08.09.2016 10:44

Suur aitäh sisuka vastuse eest.

Üks küsimus tekkis veel. Probleem on praeguses kodus aseteva WC-vannitoaga (ühine). See asub meil kodus rikkuse, raha ja heaolu tsoonis. Kahjuks. Ühesõnaga me saadame oma raha, heaolu kõik vetsupotist -ja kraanikausist alla. Kuna asub Puu elemendis (kui õieti aru saan), siis lisasin sinna tasakaalustuseks punase liniku, punase lillepoti punase lillega. Samuti sai lisatud üks lillevaas ja küünla topsid, millel on peal puu imitatsioon (sellised käsitsi nikerdatud 3D-na). Nähtaval kohal üritan hoida ka rohelist saunalina. WC-potil hoiame kaant koguaeg kinni ja kui vett alla lasta. Samuti panin kraanikausile punni ette. Vannituba ise on tumepruunide-beezide plaatidega. Kuna vannituba asub esikust vasakut kätte ehk esiku kõrval, siis hoiame ka vannitoal ust kinni.
Siit ka küsimus: kas on veel midagi, mida saan oma vannitoas ära teha või olen suutnud seal kõik tasakaalu saada, et raha ikka kodus püsiks.?

Ette tänades!

Tsiteeri

Krete 08.10.2019 10:53

Tere!
Elan suures kortermajas ning panen paika oma korteris bagua tsoone. Millest pean lähtuma: Kas peauksest (asub põhjas) ,kus liigub terve kortermaja rahvas sisse ja välja, või oma kodu/korteri sissepääsust (asub läänes) , millest liigun ise oma koju?

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.