KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Magamistuba

Marju 10.09.2016 12:16

Tere

Küsimus on magamistoa kohta. Lisan ka pildi kaasa. Vahetasin paar päeva tagasi magamistoal ja garderoobil kohad. Nii sain magamistoa armastuse ja suhte tsooni ning garderoob asub nüüd abistajate, reiside tsoonis. Kunagi olid need kaks ruumi täiesti kaks eraldi tuba. Kuna seina nende kahe toa vahel ei ole, siis sai eraldusena garderoobile kardinad ette pandud. Nagu pildilt selgub, siis ei ole meil ka nö. päris ust, mida sulgeda. On nö. avaus.
Küsimus ongi just magamistoas asetseva voodi asukohaga. Ma tean, et voodit ei tohi asetada akna alla, akna ja ukse vahelisele alale, ega jalutsiga ukse/akna suunas. Samas peats peaks olema terves seinas, millel ei ole akent, ega ust. Nii saigi peatsiga voodi paigutatud. Hetkel jääb minu jaoks arusaamatuks see, kas voodi jaluts ei tohi siis olla ka selle seina suunas, milles on uks/avaus, kuigi uks ise ei ole voodi jalutsiga kohakuti.
Hetkel olen ma enda arust suutnud leida magamistoa jaoks parima lahenduse, kuid kas see ka tegelikult on nii? Magamistoas peatsises olev sein on tapeedi all ja see on helekollane pruunide lilledega. Jaluses on tumepruuni tapeediga sein. Voodi ise ja kummutid ise on valged, täispuidust. voodil on ka kõrge peats. Kummaldi pool on ka vaibad maas. Aknal on ees hetkel helekollane ruloo, kuid varsti savaad ka kardinad (kuldse alatooniga) sinna ette. Kas annaks magamistoas veel midagi ära teha, et kõik oleks tasakaalus?

Ette tänades!

Tsiteeri

Marju 10.09.2016 12:19

Lisan veel infoks nii palju juurde (kui see on oluline), et mõlemad elukaaslasega oleme Kaljukitsed. See peaks olema Maa element? Seega toonid on vist õiged saanud?

Tsiteeri

Marju 11.09.2016 08:27

Lisaks avastasin, et voodi peats asub veetorude kohal, mis nagamustoa all keldris asuvad. Kas nende vastu saab ka kuidagi end kaitsta?

Tsiteeri

Siret Seeder 11.09.2016 21:37

Õhtust!
Voodi paigutus hea. Jalad ukse suunas pole hea, on õige mõte. Kuidas seda kontrollida. Heidad voodisse pikali ja kas sinu jalad on avatud uksest välja suunatud. Antud juhul ei ole, seega on OK.
Suhete tsoon vastab Maa elemendile, seega on ruumi värvigamma ja mustrikirjeldus hea. Samuti on hea kui magamistoas on esemed paari kaupa.
Kaljukitsed on horoskoobi märgid Lääne, mitte ida astroloogias. Ei tasu Ida ja lääne kirjeldusi omavahel sassi ajada, nii nagu aeg-ajalt võib lehest lugeda. Kaljukitse tähemärk võib Hiina tähemärkide süsteemis langeda kas Roti või Pühvli energiasse.
Vaata ikka aastaenergiate järgi, mis energiasse inimene kuulub - olemas raamatus "Eesti oma feng shui" lõpuosas. Kui aga tahad tõeliselt teada, kes sa oled, siis tasub lugeda raamatut "Kuulsuse, maine ja hea nime feng shui".
Pange patjade alla lambanahad.

Tervitades
Siret Seeder
www.seeder.ee
www.eestiomafengshui.ee - epood
www.heaenergiakeskus.ee - videokeskkond
www.seederreisid.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.