KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

struktuurvärv

liilian 02.10.2009 19:52

tere sooviksin saada teavet struktuur värvi kohta kuidas teda seina panna ja mitu ruutu annab 10l ämbrist seina värvimiseks

Tsiteeri

Raul 04.10.2009 21:21

Kuna struktuurvärve on erineva koostisega, siis ka nende töövahendid pinnalekandmiseks on erinevad. Kergemaid ja vedelamaid struktuurvärve saab pinnale kanda pikakarvalise (kiu pikkus u.20 mm) värvirulliga. Tihedama konsistentsi või suurema osakesega struktuurvärvide pinnalekandmiseks tuleb kasutada silurit, pahtlilabidat ja hõõrutit.
Struktuurvärvikulu jääb vahemikku 0,7 - 4 m2/L. Soovitav on enne struktuurvärvi pinnalekandmist aluspind värvida sama tooni, et vältida hilisemat võimalikku aluspinna läbikumamist.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.