KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

seinte värvimisest

geriita 21.08.2010 00:59

Tere,

meil said toa seinad pahteldatud halli pahtliga. Pärast lihvimist vaatasime, et see hall toon on just õige ja sobib heledate põrandalaudadega nagu valatud. Nüüd küsimus, kas seda pahtlit saaks kuidagi nii katta, et selle toon katte alt näha jääks, kuid et see samas tolmu ei koguks ega vastupuutumisel määriks?

Tsiteeri

Raul 23.08.2010 09:12

Üldiselt pahteldatud pinnad ikka krunditakse ja värvitakse. Kindlasti leiab värvikaartidest pahtli toonile sarnase värvitooni. Kuid see ei välista muidugi katsetamist pahteldatud pinna lakkimisega seinalakiga (näiteks lakk Mosaic, helveste lisamiseta muidugi). Kui lakitud pind ei vasta ootustele, siis tuleb see muidugi ülevärvida sobiva läikeastmega vesialuselise värviga.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.