KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

keraamiliste plaatide värvimine

marek 11.09.2011 18:03

sooviks siis teada kuidas ja mis värviga plaaditud keraamilist põrandat yle värvida eelnevalt tuleks muidugi matistada pind,aga millega?

Tsiteeri

Meelis 12.09.2011 09:41

Tere,

Keraamilise plaadi värvimiseks on vajalik esmalt pind pesta Vivacolor Vivacleaniga (lahjendamata) seejärel pind alt kruntida Tikkurila Otex krundiga. Peale kruntimist võib kasutada põrandavärvi Vivacolor Vivafloor. Kõik tööjuhendid on olemas toodete peal.

Keraamilise plaadi värvimisel jäävad vuugikohad näha ja alumine reljeef samuti. Kui soovitakse siledat aluspinda värvi alla, siis on vajalik eelnevalt kruntida pind Vetonit MD 16, seejärel tasandada aluspind weber.floor.4655. See on põrandatasandussegu, mida saab kanda 5-8 mm ning seda saab ka üle värvida Vivacolor Vivaflooriga.

Tsiteeri

renar 10.12.2012 16:45

Tere.Tahaks nõu küsida.kas keraamilise värviga saab ka klaasi värvida ja mis oleks parem värv selleks ja kui suure kuumusega tuleb seda teha tööstuslikus ahjus kus ka klaase karastatakse.meie värvi valikutes on ferro värvid ja ka poola värvid (prn 100.prn.900.jne..)või tuleks ennem klaas ära karastada ja siis värvida kuna meil on mureks ka see et klaasilt tuleb värv osatena maha servadest.ette tänades renar

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.