KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

Valge-tahvli värv

Kadri 28.09.2011 10:15

Tere!

Olen kuulnud, et on olemas seinavärvid, mis on nagu white-board ehk markeriga joonistatav tahvel. Sooviksin sellise värviga oma kontori seinu värvidua, kuid ei leia infot Eestist. Palun aidake.
Näide:
http://www.reuters.com/article/slideshow/idUSTRE68F4O120100916#a=3

Tsiteeri

Meelis 28.09.2011 11:04

Tere,

Vivacoloril on selline toode nagu Universal, täisläikiv. Sellele saab joonistada valgetahvli markeriga ning hiljem puhastada valgetahvli markeri lapiga ja vahendiga.

http://vivacolor.ee/?op=body&id=134&cid=116&cgid=

Tsiteeri

Ilja 25.11.2015 22:13

SMART WALLS OÜ on ainuke ametlik Smarter Surfaces esindaja Eestis. Kõige populaarsem toode Smarter Surfaces tootevalikus on valgetahvli värv, mis moodustab värvitud pinna peal erilise kihi, mille peal saab pärast joonistada, kirjutada valgetahvli markeritega. Tavaline sein muutub funktsionaalsuse poolest valgetahvliks. Lisaks on olemas läbipaistev valgetahvli värv, mida saab kanda värvitud ja tapeeditud pindadele. Aina populaarsemaks on läinud läbipaistva värvi valgetahvli fototapeedid.

Vaata siin:
http://www.sisustusweb.ee/ee/firma/Smarter%20Surfaces%20/6036/
või www.smartwalls.eu

Tsiteeri

Rando 13.02.2019 17:15

Tere,

SmarterSurfaces toodete ametlikuks esindajaks Eestis on tänaseks Karl Bilder. Saadaval on erinevad värvid ning seinakatted, nii valgetahvli-, magnet- ja projektoriefektiga. Pakume ka kiiresti paigaldatavat kleepekilet millel markeri kasutamise võimalus. Valik on suur ning paindlik! Lihtsasti kasutatavad tooted ka kõige algajamale kasutajale on saadaval meie kauplustes Peterburi tee 52A ning Kadaka tee 32 Tallinnas, Turu 53 Tartus.

Ootame teid uudistama!
http://www.karlbilder.ee/

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.