KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

puidust pink pesemisruumi

Aivar 20.03.2013 12:48

Tere, oskate anda anda nõu, mis vahendiga puidust pink üle teha, et kaitseks niiskuse ja vee eest. Puupink läheb pesemisruumi ja hakkab pidevalt kokku puutuma veega. Poes soovitati paadilakiga üle teha, kuid arvan et see ei ole hea mõte, sest sisaldab palju kemikaale. Pink on mõeldud dushiruumis istumiseks dishi all. Ette tänades.

Tsiteeri

Meelis 20.03.2013 14:21

Tere,

Saunapingi töötlemiseks on soovitatav kasutada Tikkurila Supi Saunavaha. Tegemist on tootega, mida kasutatakse märgades ruumides puidu töötlemiseks. Kaasa arvatud leiliruumi seinad ning lava. Supi Saunavaha saab ka toonida. Lisaks on olemas valmistoonid - must, valge, hall.

http://www.tikkurila.ee/ehitus-_ja_remontvarvid/tooted/tooted_tahestiku_jarjekorras/supi_saunavaha_-_saunakaitseaine.363.shtml

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.