KÜSI NÕU VÄRVISPETSIALISTILT

seinavärv

Eve Õnnis 03.12.2014 19:47

Tere!

Milline matt või poolmatt seinavärv on kõige vastupidavam (puhastamise, kriimustamise seisukohalt)? Olen kasutanud varasematel aegadel Viva Color ja Tintorama värve ja nüüd eelmisel aastal Caparol`i. Sisekujundajad soovitasid viimast, esialgne tulemus oli ilus aga puhastamine jätab laigud seinale, seinale riputatud piltide või kella liigutamine jätab tumedad jäljed seinale.
Tänan!

Tsiteeri

Eve-Lii Sandre 04.12.2014 12:01

Tere!

Heledamate toonide puhul soovitan kasutada poolmatti värvi, mis on siledama pinnaga kui matt värv ega määrdu ka nii kiiresti. Samuti on siledama pinnaga seinapinda kergem puhastada. Sadolini valikust sobivad selleks näiteks tooted Bindo 20 ja Bindo 12. Poolmati seinvärviga värvitud pinda ei soovita puhastada kareda puhastusvahendi või lapiga. Kriimustusi ei tekita, kui pesta seinu näiteks nõudepesuvahendi ja pehme käsnaga.

Heade soovidega,
Eve-Lii Sandre

Tsiteeri

maria 27.07.2017 19:39

.Tere.Soovin nõud küsida mis värvi teha köögi . Köögi mööbel on puidust.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.